Loading...
Thuis Service Model®2018-04-08T19:17:35+00:00

Maak kennis met het Sanipierre Thuis Service Model®

Wij komen bij je thuis en realiseren samen met jou je droombadkamer!

Wil jij in het weekend of op 2e paasdag naar de woonboulevard gaan om daar vervolgens over de koppen te lopen?
Of wil je liever THUIS je badkamerwensen doornemen – op een tijdstip dat het jou uitkomt? Want dat is namelijk wat wij doen!

Dit is een BEWEZEN model dat wij al jaren succesvol uitvoeren en dat ideaal werkt voor de klant!

Wij komen bij jou thuis op een tijdstip dat het jou uitkomt, dus ook ’s avonds en in het weekend. Het uitkiezen van de materialen doen we samen: jouw wensen, onze expertise. We werken o.a. met behulp van internet, catalogi, portfolio en stalen.

Toch kan het zijn dat je sommige materialen met je eigen ogen wilt zien; met je eigen vingers wilt voelen… Dat kan. Wij hebben connecties met geselecteerde kwaliteits-showrooms en locaties waar je extra korting kunt krijgen. Maar we helpen je natuurlijk ook met het kiezen van materialen in andere winkels van jouw keuze – en desgewenst doen wij voor jou kosteloos de aankoop. Flexibiliteit en jouw wensen, dat is waar het om draait.

De praktijk heeft uitgewezen dat je op deze manier een complete, hoogwaardige badkamer kunt realiseren voor een lagere prijs dan op de woonboulevard. Onze tevreden klanten bewijzen dit.

Lees hieronder het verhaal van één van onze tevreden klanten:

“Het verbaasde mij met hoeveel gemak je ‘n nieuwe badkamer kan ontwerpen …vanuit huis…!”

Eerlijk gezegd was ik in het begin nogal sceptisch: het idee dat je een nieuwe badkamer ontwerpt vanuit je luie stoel of aan je eigen keukentafel… Maar achteraf ben ik blij dat ik in zee ben gegaan met Sanipierre – Het Sanipierre Thuisservice Model werkt echt!

Eigenaar Pieter de Bruin kwam bij mij thuis en heeft dezelfde avond nog een professioneel schetsontwerp gemaakt van mijn toekomstige badkamer; een echte design badkamer mag ik wel zeggen…

Dit is een BEWEZEN model dat wij al jaren succesvol uitvoeren
en dat ideaal werkt voor de klant.

Pieter heeft goed geluisterd naar mijn wensen en kwam in de tweede afspraak met uitstekende adviezen voor de materialen. We hebben wij samen op internet naar de materialen gekeken; het verbaasde mij met hoeveel gemak je kunt kiezen zonder de materialen in het echt te hoeven zien.

Bepaalde materialen, zoals de spots in het plafond en het beton cire aan de muur, heeft Pieter in een later bezoek met o.a. voorbeeldlampen en met stalen geshowd. Uiteindelijk heb ik alles kunnen kiezen zonder letterlijk mijn huis uit te gaan, en het resultaat is een badkamer waar je alleen maar van kunt dromen..

Bovendien ben ik tijdens de bouw volledig ontzorgd. Pieter bedankt!

Heer P. van Geest

Maak een gratis en vrijblijvende afspraak bij jou thuis
Bel nu 06-22426868 of stuur een e-mail