Referenties van klanten

Een volledig gerenoveerde badkamer is het resultaat van een paar weken rustig en vakkundig werk. Bad, wastafel, toilet, wandtegels en wat al meer werden netjes afgevoerd en als het nodig was werd op eigen initiatief de stofzuiger gehanteerd. Ook werd er overleg gepleegd als wat geplaatst of opgehangen moest worden.

Mevrouw Dijkshoorn-De Rek

Wij zijn zeer tevreden over Sanipierre! Pieter straalt rust en vertrouwen uit, denkt vooral heel goed met je mee en geeft de juiste adviezen. Hij komt terug voor evt nazorg en vertrekt pas als de klant én hijzelf tevreden zijn. Ons eindresultaat is perfect geworden. Dik, dik tevreden over Pieter én zijn werk!

Carla en Edwin Overmeer uit Pijnacker
Wij vonden het nodig om na 35 jaar de toiletgroep op de begane grond te renoveren.
Na ons georiënteerd te hebben bij enkele aanbieders hebben we gekozen voor Sanipierre, het bedrijf van Pieter de Bruin.

Zeer tevreden zijn wij na de oplevering van het project voor wat betreft de:
+ correcte gedetailleerde prijsopgave
+ zorgvuldige planning van de werkzaamheden
+ verzorgde uitvoering van het werk
+ goede adviezen v.w.b. de materialen
+ voor de prijs/kwaliteit verhouding geven wij hem een 9

Dat hij als zijn specialiteit het concept “ Total Make Over “ hanteert kwam ons goed uit omdat wij al jaren voor de vloer van de inpandige garage, meer een bergruimte, een blijvende oplossing zochten voor de zeer slecht destijds opgeleverde estrich vloer.
Pieter adviseerde ons om de vloer te bekleden met stroken van gerecycled rubber van 6 mm dik en 150 mm breed.
In een have dag was de klus geklaard en opnieuw een doorslaand succes.

Fam. Lengkeek uit Pijnacker

“Het verbaasde mij met hoeveel gemak je ‘n nieuwe badkamer kan ontwerpen …vanuit huis…!”

Eerlijk gezegd was ik in het begin nogal sceptisch: het idee dat je een nieuwe badkamer ontwerpt vanuit je luie stoel of aan je eigen keukentafel… Maar achteraf ben ik blij dat ik in zee ben gegaan met Sanipierre – Het Sanipierre Thuisservice Model werkt echt!

Eigenaar Pieter de Bruin kwam bij mij thuis en heeft dezelfde avond nog een professioneel schetsontwerp gemaakt van mijn toekomstige badkamer; een echte design badkamer mag ik wel zeggen…

Dit is een BEWEZEN model dat wij al jaren succesvol uitvoeren
en dat ideaal werkt voor de klant.

Pieter heeft goed geluisterd naar mijn wensen en kwam in de tweede afspraak met uitstekende adviezen voor de materialen. We hebben wij samen op internet naar de materialen gekeken; het verbaasde mij met hoeveel gemak je kunt kiezen zonder de materialen in het echt te hoeven zien.

Bepaalde materialen, zoals de spots in het plafond en het beton cire aan de muur, heeft Pieter in een later bezoek met o.a. voorbeeldlampen en met stalen geshowd. Uiteindelijk heb ik alles kunnen kiezen zonder letterlijk mijn huis uit te gaan, en het resultaat is een badkamer waar je alleen maar van kunt dromen..

Bovendien ben ik tijdens de bouw volledig ontzorgd. Pieter bedankt!

Heer P. van Geest