Loading...
Referenties2018-04-08T19:06:47+00:00

Referenties van klanten

Een volledig gerenoveerde badkamer is het resultaat van een paar weken rustig en vakkundig werk. Bad, wastafel, toilet, wandtegels en wat al meer werden netjes afgevoerd en als het nodig was werd op eigen initiatief de stofzuiger gehanteerd. Ook werd er overleg gepleegd als wat geplaatst of opgehangen moest worden.

Mevrouw Dijkshoorn-De Rek

Wij zijn zeer tevreden over Sanipierre! Pieter straalt rust en vertrouwen uit, denkt vooral heel goed met je mee en geeft de juiste adviezen. Hij komt terug voor evt nazorg en vertrekt pas als de klant én hijzelf tevreden zijn. Ons eindresultaat is perfect geworden. Dik, dik tevreden over Pieter én zijn werk!

Carla en Edwin Overmeer uit Pijnacker

Wij vonden het nodig om na 35 jaar de toiletgroep op de begane grond te renoveren. Na ons georiënteerd te hebben bij enkele aanbieders hebben we gekozen voor Sanipierre, het bedrijf van Pieter de Bruin. Zeer tevreden zijn wij na de oplevering van het project voor wat betreft de: + correcte gedetailleerde prijsopgave
+ zorgvuldige planning van de werkzaamheden
+ verzorgde uitvoering van het werk
+ goede adviezen v.w.b. de materialen
+ voor de prijs/kwaliteit verhouding geven wij hem een 9
Dat hij als zijn specialiteit het concept “ Total Make Over “ hanteert kwam ons goed uit omdat wij al jaren voor de vloer van de inpandige garage, meer een bergruimte, een blijvende oplossing zochten voor de zeer slecht destijds opgeleverde estrich vloer.
Pieter adviseerde ons om de vloer te bekleden met stroken van gerecycled rubber van 6 mm dik en 150 mm breed.
In een have dag was de klus geklaard en opnieuw een doorslaand succes.

Fam. Lengkeek uit Pijnacker

Maak een gratis en vrijblijvende afspraak bij jou thuis
Bel nu 06-22426868 of stuur een e-mail